Search

Algemene Voorwaarden

Wij willen u in de eerste plaats veel plezier wensen met uw nieuwe GerRay scooter. Hierbij willen wij tevens te kennen geven hoe de garantieprocedure in zijn werk gaat voor de scooters die zijn tenaamgesteld vanaf 1 januari 2014.

Garantieafhandeling:
Fabrieksgarantie zal door GerRay alleen gegeven worden op de onderdelen en indien de scooter in onderhoud is bij een erkende GerRay dealer. De onderdelen zullen onder garantie worden geleverd, maar het arbeidsloon zal voor uw eigen rekening zijn, tenzij anders met uw GerRay dealer overeengekomen.

Garantie:
Bij aankoop van een GerRay voertuig ontvangt u standaard 1 jaar garantie tot maximaal 5000 km. Daarbij verleend GerRay vanaf 1 januari 2014 op het motorblok 2 jaar garantie met een maximum van 8000 km. De garantie wordt alleen aan de eerste eigenaar verleend mits alle onderhoudsbeurten correct en bij de GerRay dealer waar de scooter gekocht is, zijn uitgevoerd. De onderhoudsbeurten moeten in het door de GerRay dealer aangeleverde onderhoudsboek worden aangetoond.

De garantie die gegeven wordt op het motorblok zal alleen op de onderstaande slijtvaste onderdelen gelden.

Wel 2 jaar motorgarantie: 

- Carburateur 
- Cilinder en zuiger
- Cilinderkop
- Inlaatspruitstuk
- Krukas
- Lagers van overbrengingshuis
- Nokkenas
- Oliepomp
- Startmotor

Geen 2 jaar motorgarantie:   

- Achterkoppeling
- Bendex
- Variateur
- V-Snaar

Wanneer een onderhoudsbeurt:
Minimaal dient er éénmaal per jaar een onderhoudsbeurt plaats te vinden of bij maximaal onderstaande gereden kilometerstanden. De onderhoudsbeurt dient plaats vinden bij een erkende GerRay dealer.

- eerste beurt
- tweede 
- derde             
- vierde
- Iedere volgende beurt na

250 - 500 km -1 Maand
1000-1500 km -3 Maanden
3000 km
6000 km
3000 km


Garantie is alleen van toepassing op fabrieksfouten en op de niet slijtagegevoelige onderdelen. Bij garantie zal de dealer het defecte onderdeel aan GerRay terugsturen. Het nieuwe onderdeel wordt naar de dealer verstuurd als GerRay eerst het defecte onderdeel ontvangen heeft.

Uitgesloten van garantie zijn:
Batterijen en accu’s, opgevoerde scooters of scooters waar zelf aan is gesleuteld, breukschade, schade aan de kickstart deksel door ondeskundig gebruik, transportschade, voertuigen die gebuikt worden voor off road gebruik, showroommodellen of afgeprijsde artikelen, roestvorming, plasticwerk zoals kuipdelen, verkleuring en op chromen delen.

Garantie vervalt:

Na ondeskundig gebruik, na het niet uitvoeren van onderhoudsbeurten of bij verwijtbare schades zoals het rijden met geen of te weinig olie en/of het gebruik van verkeerde olie of benzine.
Indien uw scooter niet defect blijkt te zijn, zullen er door de GerRay dealer onderzoekskosten in rekening gebracht worden. Garantie kan alleen verleend worden wanneer het ingevulde onderhoudsboekje aanwezig is.
Copyright 2024 by Sitewriter webdesign Gebruiksovereenkomst Privacybeleid
Back To Top